Analyse og optimering af vinkort
Servicebeskrivelse
Et vinkort skal ikke bare se godt ud – det skal performere. Derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres POS-data, så beslutninger om sortiment, priser og rotation bygger på fakta – ikke mavefornemmelser. Forløbet starter med et datainsamlingsmøde, hvor vi lærer jeres koncept, gæster og behov at kende. Herefter følger et planlægningsmøde med ejer og køkkenchef, hvor vinkortet udvikles eller justeres, så det passer til både køkkenets profil og forretningens mål. Efter 1–2 måneders drift gennemgår vi de opdaterede salgstal, ser på hvad der rykker, hvad der står stille, og hvor priserne skal justeres. Forløbet afsluttes med en samlet evaluering og anbefalinger, så I står med et datadrevet vinkort, der performer på både bundlinje og gæsteoplevelse.
Kontaktoplysninger
Porsborgvej 42, Støvring, Denmark
+4569163444
Fb@vinstrategen.dk
Danmark
+4569163444
Fb@vinstrategen.dk
